Zabavna hipnoza

Zabavna hipnoza je dinamična odrska predstava, o kateri boste še dolgo govorili
Zabavna hipnoza oz. odrska hipnoza se izvaja predvsem za zabavo gledalcev in obiskovalcev. Vključuje elemente teatra, improvizacije, komedije in nepričakovanih odzivov udeležencev na odru. Poteka brez odvečne mistike in teatralnosti ter se dogaja na profesionalen, spontan in zabaven način.
 
Potek zabavne hipnoze
Dinamična in zabavna predstava se zgodi takrat, ko se udeleženci popolnoma prepustijo in odzivajo na sugestije hipnotizerja. Ob tem pa delajo stvari, ki jih v vsakdanjem življenju ne bi delali oz. se niti ne zavedajo, da so jih sposobni delati (npr. igranje na instrument, petje...).
 
V svet odrske hipnoze vas popelje Božidar Grilc, mednarodni mojster hipnoze in hipnotizer v oddaji Hipnoza-dobra zabava: "Pri odrski hipnozi pride do izraza ljudska fantazija, ki je včasih brezmejna. Npr: če vam v hipnozi sugeriram, da ste astronavt in hodite po Luni, se bo vaše telo temu primerno odzvalo. Vneto boste hodili po Luni. In ker je tam manjša gravitacija, bodo vaši gibi temu primerni (počasni). Za gledalca je vaš odziv izredno komičen."
 
 
 
Izsek iz predstave odrske hipnoze
 
Obiščite predstavo zabavne hipnoze, pustite se hipnotizirati in se nasmejte svojim prigodam na odru!