Hipnocenter Grilc - o nas

Ideja HCG (Hipno Center Grilc) je, da vam ponujamo kvalitetno storitev hipnoterapije. V današnji poplavi vsakovrstnih ponudb je kar malce težko izbrati pravo, zato smo se odločili, da vam olajšamo iskanje.
 
V Hipnocenter Grilc izvajamo hipnoterapijo le šolani hipnoterapevti z dolgoletno prakso. Vsako leto pa se še dodatno izobražujemo. Smo člani ameriških in evropskih združenj hipnoterapevtov.
 
V našem centru skrbimo tudi za ozaveščanje o hipnoterapiji. Kako vam hipnoterapija lahko pomaga in komu je namenjena. Izvajamo razne delavnice, predavanja in spoznavne večere. Da se lažje odločite, kako hipnoterapijo vključiti v vaše življenje. Pa naj si gre za odvajanje kajenja ali pa odpravo fobije.
 
 
Delo opravljamo individualno ali pa skupinsko. Razna izobraževanja izvajamo tudi v sosednjih državah (Italija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina).
2012 smo organizirali prvi kongres hipnoterapevtov na tleh bivše skupne države. Tovrstnega kongresa pri nas še ni bilo. Organiziran je bil v Zagrebu. Leta 2013 smo ga pa organizirali v Sloveniji. Udeležba je bila številna in všeč nam je, ko vidimo, da interes za našo dejavnost raste iz leta v leto.
 
Vabimo vas, da nas obiščete. Pridite le na razgovor ali pa iz “firbca”. Pripeljite še koga s seboj.
 
Vas zanima, kaj se pri nas dogaja, vendar trenutno nimate namena, da se nas obiščete?
Prijavite se na e-novice in spremljajte, kaj se pri nas dogaja. Morda najdete zanimiv nasvet, dogodek ali celo terapijo, ki vam bo pomagala v življenju.
 
Ekipa Hipno Centra Grilc

Kje se nahajamo


Hipnocenter Grilc se nahaja v Postojni, delujemo pa predvsem v Ljubljani in Mariboru.

Naslov:
Hipnocenter Grilc
Kazarje 10
6230 Postojna

 

Delovni čas:

Ponedeljek - petek 9:00 - 18:00
Terapevtsko delo izvajamo po dogovoru tudi izven delovnega časa
Pokličite 070 /784 259 in se dogovorite za srečanje

Božidar in Sabina o hipnoterapiji