Hipnoza in hipnoterapija

Hipnoza in samohipnoza sta praktični orodji za doseganje ciljev in spreminjanje nezaželenih navad.

 

  
S pomočjo hipnoze lahko pomagate sebi ali bližnjim praktično na vseh področjih.
 
Hipnoza je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma... Z njeno pomočjo poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas. V naši podzavesti se  namreč nahajajo vsa prepričanja, ki jih imamo o sebi in svetu.
Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.
 
S hipnozo lahko odpravimo slabe vzorce in navade (npr. kajenje, lenoba, prenajedanje...) in stanja (depresija, nesamozavest, nedelovanje, trema...). Lahko pa tudi nadgradimo oz. izboljšamo naše potenciale. Privlečemo na dan nekaj, česar se sploh ne zavedamo (skrite želje in potenciali). In tako postanemo uspešni v športu, pri glasbi, umetnosti...
 
Pokličite Hipnocenter Grilc (070/784 259) in se dogovorite za srečanje.
 
Hipnoza in hipnoterapija zaradi napačnih predstav marsikomu vzbujata strah in negotovost. Mi smo tukaj, da te napačne predstave spremenimo in vas prepričamo, kako pomembna in koristna je lahko hipnoterapija pri pomoči in rešitvah vaših težav.
 
V Hipnocenter Grilc vam pomagamo pri hujšanju, odvajanju od kajenja. Skupaj odpravljamo nezaželene vzorce in gradimo samozavest. Šolarje pomagamo pri učnih navadah, noečnicam pa pri brezbolečinskem porodu. S pomočjo regresije vas lahko popeljemo v prejšnja življenja. In še bi lahko naštevali.
  
Naredite nekaj zase ter s pomočjo hipnoze in hipnoterapije preusmerite tok svojih misli ter spremenite svoje življenje na bolje.

Področja delovanja hipnoterapije

Hipnoterapija lahko uspešno pomaga tudi pri naslednjih težavah:
 
- odvajanje od kajenja
- hujšanje s hipnozo
- alkoholizem,
- astma,
- plešavost,
- bruxism (stiskanje zob med spanjem ali v jezi),
- depresija,
- močenje postelje,
- glavobol (splošni),
- glavobol (migrenski),
- nespečnost,
- izboljšanje spomina,
- potovalna slabost,
- grizenje nohtov
                
- hipnoterapija za športnike
- hipnoterapija za otroke
- obvladovanje bolečin
- brezbolečinski porod,
- odlašanje na “jutri”,
- uspeh v prodaji,
- samozaupanje
- samodisciplina,
- strah pred nastopanjem (pretirana trema),
- jecljanje,
- uspeh v življenju,
- prevelik temperament,
- psihična napetost,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokličite Hipnocenter Grilc (070/784 259) in se dogovorite za srečanje.

Ali ste vedeli?

Hipnoza je prisotna povsod v življenju. Povprečen človek se večkrat na dan znajde v stanju hipnoze. Gre za rahlo stanje odmaknjenosti, katerega doživljamo večkrat na dan. 
Ko slonimo na oknu, se zagledamo v neko točko, a tega dejansko sploh ne vidimo. Nekdo nam nekaj govori, pa sploh ne slišimo... To sta primera hipnotičnega stanja.
 
V hipnozo vstopimo sami, ker tako želimo, ne pa zaradi hipnotizerjevega vpliva. Hipnotizer je le vodič, ki z raznimi tehnikami pomaga, da stopimo v stanje hipnoze.
 
Hipnoza je lahko nekaj mističnega, ali pa enostaven proces, ki nas pripelje v stanje, kjer lahko spreminjamo svoje navade ali obujamo spomine, ki smo jih v vsakodnevnem življenju varno spravili v svojo podzavest.