Hujšanje s hipnozo


Hujšanje s hipnozo
Znebite se odvečnih kilogramov ter oblikujte svoje telo na naraven in učinkovit način!

Kako hujšanje s hipnozo deluje?
Telesna teža je velikokrat povezana z našo psiho. Ko izgubimo voljo in motivacijo, si lahko pomagamo s hipnozo. Ko nam hipnoterapevt nam s pomočjo hipnoze pomaga, da "se spravimo v red", smo pripravljeni na spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga nasploh..

5 korakov do izgube odvečnih kilogramov

1. Pokličite Hipnocenter Grilc in se dogovorite za svetovalno uro.
2. Pogovorite se s hipnoterapevtom. Spoznajte način dela in se odločite, ali res želite shujšati.
3. V hipnozi bomo skupaj poiskali prave vzroke za prekomerno telesno težo.
4. V procesu hujšanja boste v sproščenem hipnotičnem stanju "reprogramirali" podzavest.
5. Končen rezultat bo trajna izguba odvečnih kilogramov na naraven in zdrav način (brez napitkov, praškov, tablet, in brez JO-JO efekta)
 
Ko nam hipnoterapevt s pomočjo hipnoze pomaga, da "se spravimo v red", smo pripravljeni na spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga nasploh. Tukaj ne govorimo o novih čudežnih dietah, ampak o naši izbiri. V procesu hujšanja s hipnozo nismo na dieti. Nič nam ni prepovedano, zato se med hujšanjem ne počutimo kot žrtev.
Enostavno - če nam trenutno stanje ni všeč, se odločimo za spremembo.
 
Zakaj se redimo? 
Se vam zdi vprašanje smešno in nepotrebno? Vsi namreč vemo, da se redimo, ker preveč jemo in se premalo gibljemo. Mmm… Dobra čokolada tako zelo paše in nas pomirja. Pražen krompir z ocvrtim piščancem je dober za umret. Kaj je boljšega od prijetnega dremeža na kavču po dobrem kosilu. Še bi lahko naštevali.
Torej, vse to vemo… Ampak zakaj se še vedno redimo?
 
Ko smo nesrečni in nemočni, hitro najdemo izgovore in lažemo samim sebi. Saj ne jem tako veliko. Vse kar pojem, mi gre na "špeh". Krivi so geni, v naši družini so bili vsi bolj okrogli. Najdemo še in še izgovorov. Bodimo iskreni, tisto o genih je sicer zelo dober izgovor za našo nemoč in predajo. Vendar so geni v resnici krivi za našo debelost v zanemarljivo majhnem odstotku. Tako da… Čas je, da se znebimo izgovorov.
 
Hujšanje s hipnozo je proces, ki vas pripelje do ključnega spoznanja, da glavni krivec debelosti niso zunanji dejavniki, situacije in dogodki vašega življenja.
Vzroki za prekomerno telesno težo se vedno nahajajo v nas samih (prepričanja, negativno doživljanje sebe in sveta, ustaljene, nekoristne in škodljive navade). 
 

Hujšanje s hipnozoPokličite 070/ 784 259 in naredite prvi korak pri izgubi odvečnih kilogramov.
 
 
Začnite hujšati s hipnozo še danes! Najboljši čas za spremembo je zdaj.