Hipnocenter Grilc - o nas

Ideja HCG (Hipno Center Grilc) je, da vam ponujamo kvalitetno storitev hipnoterapije. V današnji poplavi vsakovrstnih ponudb je kar malce težko izbrati pravo, zato smo se odločili, da vam olajšamo iskanje.
 
V Hipnocenter Grilc izvajamo hipnoterapijo le šolani hipnoterapevti z dolgoletno prakso. Vsako leto pa se še dodatno izobražujemo. Smo člani ameriških in evropskih združenj hipnoterapevtov.
 
V našem centru skrbimo tudi za ozaveščanje o hipnoterapiji. Kako vam hipnoterapija lahko pomaga in komu je namenjena. Izvajamo razne delavnice, predavanja in spoznavne večere. Da se lažje odločite, kako hipnoterapijo vključiti v vaše življenje. Pa naj si gre za odvajanje kajenja ali pa odpravo fobije.
 
 
Delo opravljamo individualno ali pa skupinsko. Razna izobraževanja izvajamo tudi v sosednjih državah (Italija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina).
2012 smo organizirali prvi kongres hipnoterapevtov na tleh bivše skupne države. Tovrstnega kongresa pri nas še ni bilo. Organiziran je bil v Zagrebu. Leta 2013 smo ga pa organizirali v Sloveniji. Udeležba je bila številna in všeč nam je, ko vidimo, da interes za našo dejavnost raste iz leta v leto.
 
Vabimo vas, da nas obiščete. Pridite le na razgovor ali pa iz “firbca”. Pripeljite še koga s seboj.
 
Vas zanima, kaj se pri nas dogaja, vendar trenutno nimate namena, da se nas obiščete?
Prijavite se na e-novice in spremljajte, kaj se pri nas dogaja. Morda najdete zanimiv nasvet, dogodek ali celo terapijo, ki vam bo pomagala v življenju.
 
Ekipa Hipno Centra Grilc

Kje se nahajamo


Hipnocenter Grilc se nahaja v Ljubljani in Mariboru.

Naslov:
Hipnocenter Grilc
Zemljemerska 12
(stavba geodetskega zavoda, 8. nadstropje)
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - petek 9:00 - 18:00
Terapevtsko delo izvajamo po dogovoru tudi izven delovnega časa
Poklićite 070 /784 259 in se dogovorite za srečanje

Hipnocenter Grilc deluje pod okriljem:
Društvo profesionalnih hipnoterapevtov Slovenije
Kolodvorska cesta 5b
6230 Postojna

Kako do nas - parkiranje

Parkirate lahko na Zemljemerski ali Streliški.

Ker so na Zemljemerski včasih parkirišča zasedena, priporočamo parkiranje na Streliški. Iz Streliške vodi do Zemljemerske kratka ulica (Kumanovska), zato ste pri parkiranju zelo blizu cilja. Priložena slika prikazuje, kje je ponavadi na Streliški največ prostih mest, obenem pa puščica kaže tudi smer poti.

Božidar in Sabina o hipnoterapiji