Večer regresije v prejšnja življenja

Večer regresije bo pod strokovnim vodstvom hipnoterapevta Božidarja Grilca potekal v treh delih
 
V prvem delu bomo v sproščenem vzdušju predstavili hipnotično regresijo in njen potek. Pogledali, kaj je to hipnoza, kako deluje in kako lahko pridemo skozi hipnozo do regresije.  
V drugem delu bomo prikazali proces regresije na enem izmed prisotnih, da pokažemo, kako vse skupaj deluje.
V tretjem delu se bomo podali v skupinski vstop v prejšnje življenje. Korak za korakom bomo šli v proces regresije in raziskali eno od prejšnjih življenj.
 
Vstop v prejšnja življenja je za nekatere malenkost enostavnejši kakor za druge. Nekaterim uspe že na prvem srečanju, ostalim morda na drugem. Če se na prvem srečanju ne morete dovolj prepustiti, se lahko odločite in pridete na drugo srečanje brezplačno. Ali pa preizkusite individualno regresijo, kjer se bosta s terapevtom postopoma pripravljala na to zanimivo dogodivščino.
   
Bonus za vse prijavljene
Za vse, ki ste za regresijo dovzetni in vas zanima ozaveščanje preteklih življenj, smo pripravili redna srečanja z regresijo (največ 5 prisotnih). Na srečanjih boste v manjših skupinah lahko raziskovali svojo preteklost in ozaveščali določene vzroke za stvari, ki sem vam dogajajo danes.
  
Vabljeni na večer regresije z Božidarjem Grilcem. Prijavite se še danes.
 
 
S pomočjo regresije vas popeljemo v preteklost, kjer v globoko hipnotičem stanju podoživite prejšnje življenje.

Vpogled v prejšnja življenja


Regresija - vpogled v prejšnja življenja

Vpogled v prejšnja življenja (trenutno je "v modi" in ga uporabljajo različne terapevtske tehnike) s pomočjo regresije je že dolga leta sestavni del prakse v hipnozi. Pretežno zaradi terapevtskega dela, vendar tudi zaradi "firbca".

Za potovanje v prejšnja življenja se lahko odloči stranka ali pa terapevt, če se mu to zdi potrebno.

Regresija je postopek, kjer vas v kvalitetnem in globokem hipnotičnem stanju popeljemo v preteklost ali prejšnja življenja. Delo s prejšnjimi življenji je dokaj enostavno, poučno, zanimivo in v večini primerov terapevtsko. Za to potrebujete le kvalitetno hipnotično stanje in kanček dobre volje.

Vpogled v prejšnje življenje za razvedrilo
Pri regresiji v razvedrilne namene se lahko preselimo nazaj v vrtec. Tam se v peskovniku lahko igrate z vašimi prijatelji iz tedanjega časa in pri tem neverjetno uživate. Ta močan spomin se prestavi v vašo sedanjost. 
Po regresiji boste odšli dobre volje in z velikim nasmeškom na ustih. Za nekaj trenutkov ste namreč "zapustili" ta nori svet in se igrali v peskovniku kakor otrok, ki nima nobene skrbi na tem svetu. To je občutek, ki ste ga verjetno že zdavnaj pozabili in ga je lepo podoživeti.
 
Regresija v terapevtske namene
Pri regresiji v terapevtske namene  iščemo dogodke v preteklosti, ki na vas vplivajo še danes. Te dogodke kasneje obdelamo z različnimi hipnoterapevtskimi tehnikami. Omilimo jih do te mere, da ne morejo več tako močno vplivati na vaše sedanje življenje.
V praksi se je izkazalo, da če ozavestimo določene zadeve v prejšnjih življenjih, se nam skristalizira veliko stvari v sedanjem življenju. Naenkrat se začnemo zavedati zakaj  rinemo v ene in iste situacije, imamo določene partnerje, ne znamo z denarjem, imamo določeno fobijo in še bi lahko naštevali. 
Skratka, skozi podoživljanje in ozaveščanje prejšnjega življenja nam sedanje postane bolj jasno, bolj tekoče in lahko ga lažje usmerjamo.
 
 
Božidar Grilc, hipnoterapevt: "Že dolga leta ugotavljam, da posledice v našem življenju niso samo stvar naše vzgoje, ampak določene stvari "prinesemo" s seboj. Pri mojem delu sem največkrat opazil bolečine in razne strahove, ki nimajo smiselnega vzroka. Večkrat sem že reševal fobije v prejšnjem življenju. Pa ne samo fobije, tudi bolj praktične zadeve, kot recimo menstrualne bolečine. Če imate bolečine ali strahove, ki po vašem mišljenju nimajo nekega logičnega vzroka, ste jih verjetno prinesli s seboj ob rojstvu. Svetujem obisk primernega hipnoterapevta".
 
Obiščite Hipnocenter Grilc in preverite, kaj se je dogajalo v kakšnem od vaših prejšnjih življenj. Ste bili kmet, kralj, kraljica, mogoče vojščak? 
Skupaj bomo raziskali namene in naloge iz vaših prejšnjih življenj ter ugotovili, na kakšen način vplivajo na vaše sedanje življenje.
 

Želite vpogled v prejšnje življenje in razrešiti vzorce, ki vas ovirajo v sedanjosti?
 
Regresija - vpogled v prejšnja življenjaPokličite 070/784 259 in se dogovorite za srečanje.