Hipnocenter Grilc - naša ekipa

Božidar Grilc

Božidar Grilc je dolgoletni terapevt, ki je svojo kariero v hipnozi začel že zelo zgodaj, kakor odrski čarodej in hipnotizer. Kasneje se je dodatno izobrazil v smeri hipnoterapije in leta 2008 na Floridi (ZDA) pridobil licenco za poučevanje hipnoterapije. Zadnja leta se je bolj kakor v terapije usmeril v izobraževanje novih hipnoterapevtov. Pod njegovim okriljem, deluje večina priznanih hipnoterapevtov v Sloveniji.

Sabina Repnik

Sabina je naša dolgoletna sodelavka in vodja Mariborskega centra. Je idejni vodja programa HipnoVitkanje, katerega sedaj izvajamo tudi v Ljubljanskem centru. Polna idej, vsestransko prisotna in zagnana hipnoterapevtka. Se dobro znajde pri delu s skupinami, kakor tudi individualno. S svojim nasmehom je pravi primer pozitivke in ravno sedaj opazuje svojo prihodnost.

Alen Marič

Alen Marič je hipnoterapevt nove generacije, ki se rad loti zahtevnih zadev. Dela v Ljubljani in Celju. Zaradi dolgoletnega dela z ljudmi se odlično znajde z mladimi in malo manj mladimi. Obožuje delo s prejšnjimi življenji, rad spreminja kadilce v nekadilce, podjetjem pomaga pri pospeševanju prodaje in čudovito se znajde pri otroški hipnoterapiji. Skratka, modern hipnoterapevt in cenjen član našega centra.

Marija Hrovat

Marija Hrovat je z nami že od nastanka Hipno Centra Grilc. Vedno nasmejana prinaša luč v vsako temo. Je kreativna in energična, dolgoletna vegetarijanka in obožuje delo z otroci. Ker je duhovno zelo odprta, rada raziskuje vse plati duhovnosti. Od zakona privlačnosti do potovanja v prejšnja življenja. Naš center preplavlja z žensko energijo. Skratka, čudovita sodelavka in odličen hipnoterapevt.

Mia Grilc

Mia Grilc je najnovejša in najmlajša članica naše ekipe. Mia je sicer certificirana hipnoterapevtka, vendar je zaradi naravnega talenta preskočila preko meja običajne hipnoze, v polje jasnovidnosti. V tem polju dobiva odgovore na razna osebna ali poslovna vprašanja. S pomočjo Mie lahko dobite pojasnila glede osebnih težav, partnerskih odnosov, zdravja, družine, službe... Rada dela s posamezniki kakor tudi s skupinami.