Osebno svetovanje z Mio Grilc

V svetu hipnoze je že dolgo znano, da lahko nekateri posamezniki s pomočjo hipnoze vstopajo preko meja klasične hipnoze. V polja, ki jih je težko definirati in razložiti. Najboljši približek je jasnovidnost. 
Oseba, ki vstopi v to polje jasnovidnosti ima dostop do informacij in podatkov, ki jih na zavedni ravni ne pozna.
 
Mia prakticira hipnozo že od njenega 10 leta (z veliko pomočjo in pod vodstvom očeta Božidarja) in je naravni talent.
Že od samega začetka je Mia kazala znake, da bo nekaj več. In to se je zgodilo. Vstopa v neverjetno globoko stanje hipnoze, kjer lahko pridobiva informacije iz polja jasnovidnosti.
 
Osebno in poslovno svetovanje
 
Kolikor smo do sedaj uspeli ugotoviti je Miino poslanstvo, da posreduje informacije naprej. Zato z Mio v okviru našega HipnoCentra Grilc izvajamo mesečna skupinska srečanja. Je pa na razpolago tudi za osebno in poslovno svetovanje.
Od februarja letos (2017) je Mia podala informacije iz polja jasnovidnosti več stotim osebam. Nekateri so prišli na srečanje tudi večkrat, drugi so izbrali še poglobljeno osebno svetovanje.
 
  
 
Trenutno je Miino poslanstvo, da predaja informacije iz polja jasnovidnosti. Zato z Mio v okviru našega HipnoCentra Grilc izvajamo redna mesečna skupinska srečanja. Na razpolago pa je tudi za osebna svetovanja.
Obiskovalci na srečanju lahko vprašate, kar vas zanima. Seveda vam na vprašanja takoj odgovori.
 
Za več informacij o osebnem svetovanju oz. vpogledu pokličite 040/ 140 282. Za prijavo na osebno svetovanje pa izpolnite spodnjo prijavnico.

Osebno svetovanje - Mia Grilc

Hipnocenter Grilc - jasnovidnost
Mia v polju jasnovidnosti dobiva odgovore na razna osebna ali poslovna vprašanja. S pomočjo Mie lahko dobite pojasnila glede osebnih težav, partnerskih odnosov, zdravja, družine, službe... Rada dela tako s posamezniki, kot tudi s skupinami in s podjetji.
 
Za osebno svetovanje oz. vpogled v vaše polje izpolnite prijavnico. Poklicali vas bomo nazaj in se dogovorili za termin. Če imate kakšno dodatno vprašanje, pokličite 040 /140 282.
 
Posamezno srečanja traja do 30 min. Na srečanju vas Mia z vašim dovoljenjem najprej skozi vpogled "pregleda" telesno in psihično. Po pregledu vam pove, kako svoje težave in izzive razrešiti. Odgovarja pa tudi na konkretna vprašanja, ki jih zastavite.