Hipnovitkanje - hujšanje s hipnozo

Ali veste, da lahko s pomočjo hipnoze nadzorujete svoj apetit na zdrav in naraven način?
 
HipnoVitkanje je učinkovit in popolnoma naraven način za izgubo odvečnih kilogramov in oblikovanje telesa. 
Izguba odvečnih kilogramov je lahko precej dolgotrajen proces! V tem procesu je miselna naravnanost izredno pomembna. 

Na delavnicah vam v manjših skupinah in s pomočjo hipnoze pomagamo, da nadzorujete svoj apetit na zdrav in naraven način, obenem pa izgubljate kilograme na preprost in prijeten način.
 

5 razlogov za obisk delavnice Hipnovitkanje - hujšanje s hipnozo

1. Delavnica HipnoVitkanje poteka v manjših skupinah. Način dela vpliva na bolj prijetno izkušnjo in bolj učinkovit proces.
2. Pred in po delavnici vsem udeležencem izmerimo težo, mišično maso, maščobo in delež vode. Tako realno merimo vaš napredek.
3. Na delavnici v sproščenem hipnotičnem stanju "reprogramiramo" vašo podzavest, kar vodi do želenega rezultata - izgube odvečnih kilogramov.
4. Na delavnicah se dotaknemo globin našega bistva, poiščemo vzroke debelosti in jih odpravimo.
5. Kilograme izgubljate na popolnoma naraven in zdrav način (brez napitkov, praškov, tabletk, in brez JO-JO efekta)
 
HipnoVitkanje je učinkovit in popolnoma naraven način za izgubo odvečnih kilogramov in oblikovanja  telesa s pomočjo hipnoze. 
 
 
HipnoVitkanje je proces, ki vas pripelje do ključnega spoznanja, da glavni krivec debelosti niso zunanji dejavniki, situacije in dogodki vašega življenja. Vzroki za prekomerno telesno težo se vedno nahajajo v nas samih (napačnih prepričanjih, negativnem doživljanju sebe in sveta, ustaljenih, nekoristnih in škodljivih navadah). Na delavnicah se dotaknemo globin našega bistva, poiščemo vzroke debelosti in jih odpravimo. Ko je vzrok odpravljen, posledica sama od sebe izgine... in sprememba je TRAJNA.
 
3 koraki do izgube odvečnih kilogramov
1. Pokličite 070/ 784 259 in se prijavite na brezplačno svetovanje. Med pogovorom bomo ugotovili, ali je program primeren tudi za vas.
2. Udeležite se delavnice, ki poteka v manjših skupinah (4 srečanja - vsako traja 2 uri)
3. Na delavnici v sproščenem hipnotičnem stanju "reprogramiramo" vašo podzavest, kar vodi do želenega rezultata - izgube odvečnih kilogramov.
 
Očistite svoje telo in um
Zaradi spremenjenega mišljenja, nove naravnanosti, spremenjenega načina prehranjevanja in življenja nasploh, kilograme izgubljate tudi po končanih delavnicah. Dokler ne dosežete svoje idealne telesne teže. Koliko časa je potrebnega, je odvisno od vsakega posameznika in seveda tudi količine kilogramov, ki se jih morate znebiti. Res je, da kilogramov ne izgubite hipoma, toda če dobro premislite si jih tudi pridobili niste v trenutku. 
 
Če želite v svoje življenje vnesti trajne spremembe, se je potrebno želene preobrazbe lotiti na pravilen in zdrav način. Očistiti je potrebno telo, kakor tudi um. Sprememba je trajna predvsem zaradi celostne obravnave posameznika.
 
 

Hujšanje s hipnozo - HipnoVitkanjePokličite 070/784 259 in naredite prvi korak pri izgubi odvečnih kilogramov.
 Začnite hujšati s hipnozo še danes! Najboljši čas za spremembo je zdaj.