17. december 2018 ob 17:30

Maribor - Brezplačna delavnica za pomoč mladostnikom

Brezplačna delavnica

Hipnocenter Grilc - Sabina Repnik
Vabljeni na brezplačno predstavitveno delavnico za Pomoč mladostnikom s različnimi čustvenimi in vedenjskimi težavami.
 
Namen delavnice je (s poudarkom na razlagi o delovanju našega uma) povečati razumevanje nastanka čustvenih in vedenjskih težav pri mladostnikih ter osvojiti/utrditi strategije preprečevanja in soočanja s čustvenimi in vedenjskimi težavami.
 
Delavnica je namenjena predvsem staršem, ki se pri svojih otrocih soočajo s čustvenimi in vedenjskimi težavami in tudi mladostnikom, ki se z omenjenimi težavami vsak dan znova borijo.

 

Cilj delavnice je pomagati staršem, da razumejo svojega mladostnika, da skupaj poiščemo vzroke čustvene stiske, ki nastane zaradi napačnega dojemanja samega sebe, pomanjkanja občutka lastne vrednosti in konstantne potrebe po potrjevanju in doseganju družbeno priznanih vrednot (lepota, status, šolski in poklicni uspeh, izobrazba…).

Ko prepoznamo vzroke, lahko  z osvojenimi strategijami za preprečevanje in soočanje s čustvenimi in vedenjskimi težavami  svojemu otroku pomagamo izboljšati kvaliteto njegovega življenja, pomagamo mu spremeniti in izboljšati odnos do samega sebe, dvignit občutek lastne vrednosti, samozavesti in samopodobe.

Pomagamo mu, da postane odgovoren do sebe in drugih. Tako mu močno olajšamo dokončen vstop  v svet odraslih. 

V sklopu programov za krepitev zdravja prebivalstva delavnico sofinancira  Mestna občina Maribor.

 

Prijava na delavnico!
OGLED KOLEDARJA DOGODKOV