14. december 2017 ob 18:00

Večer jasnovidnosti z Mio in Božidarjem

PRIJAVA

Hipnocenter Grilc - jasnovidnost, Mia Grilc
Mia Grilc je najnovejša in najmlajša članica ekipe Hipnocentra grilc. Mia je sicer certificirana hipnoterapevtka, vendar je zaradi naravnega talenta preskočila preko meja običajne hipnoze, v polje jasnovidnosti. V tem polju dobiva odgovore na razna osebna ali poslovna vprašanja.
S pomočjo Mie lahko dobite pojasnila glede osebnih težav, partnerskih odnosov, zdravja, družine, službe... Rada dela s posamezniki kakor tudi s skupinami.
 
Od februarja letos (2017) je Mia podajala informacije iz tega polja več stotim osebam. Nekateri so prišli na srečanje tudi večkrat, drugi so izbrali še poglobljeno inividualno svetovanje.
 
 
Kolikor smo do sedaj uspeli ugotoviti Miino poslanstvo, mora ona to predajati naprej. Zato bomo z Mio v okviru našega HipnoCentra Grilc izvajali mesečna skupinska srečanja. Bo pa seveda na voljo tudi za osebno svetovanje.
 
Mnogi ljudje v preteklosti so vstopali v ta polja spontano, po neki naravni poti. Nekateri znani, nekateri manj. Med tiste, ki jih večinoma poznamo, spadajo: Leonardo Da Vinci, ki je v takratnem obdobju "videl" naprave, ki se uporabljamo šele danes (padalo, helikopter, itd ), Nostradamus, nam vse znani prerok. "Naš rojak" Nikola Tesla, katerega imajo za vizionarja. Edgar Cayce, najbolj znani dokumentirani prerok. Za seboj je pustil skoraj 15.000 "čitanj". In še bi lahko naštevali.
 
Prijava na večer jasnovidnosti
OGLED KOLEDARJA DOGODKOV