24. september 2018 ob 18:00

Maribor: Hujšanje s pomočjo hipnoze - predstavitev

Delavnica je zasedena!

Sabina Repnik bo v prvem delu predstavila program za hujšanje (HipnoVitkanja).  V drugem delu pa bo izvedla sprostitveno hipnozo.  Se vidimo v Mariboru.

Če želimo zmanjšati svojo telesno težo do želene vitkosti in to težo potem tudi ohraniti, je treba spremeniti način razmišljanja in življenja na splošno.

Zavedati se je treba, da je trajna izguba odvečnih kilogramov precej naporen in dolgotrajen proces, ki uspe samo najvztrajnejšim. V nadaljevanju vam predstavljam tehniko, s katero si lahko zelo olajšamo delo. Ta tehnika se imenuje hipnovitkanje.

Hipnovitkanje je popolnoma naraven in učinkovit način zmanjševanja odvečnih kilogramov in oblikovanja telesa. Ne ponuja bližnjic, čudežne palice in vitke linije čez noč. Je proces oblikovanja telesa s pomočjo hipnoze.

Če ste pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenite svoje življenje
Pri tem pa vam lahko v veliki meri pomaga HIPNOZA, saj je hipnotično stanje uma naravno stanje globoke fizične in mentalne sprostitve, katera vam omogoča jasnejši vpogled in razrešitev vaših problemov z vstopom v vaš najgloblji del uma.

 

Prijavite se še danes!