13. december 2018 ob 18:00

Maribor - Hipnoza za obilje, odpravo blokad in omejujočih prepričanj

Delavnica je zasedena!

Hipnocenter Grilc - Sabina Repnik
Edina ovira na poti k obilju sreče, ljubezni, zdravja, spoštovanja in materialnega bogastva smo mi sami. Naše misli, stara uničujoča prepričanja, blokade, ki izvirajo iz neutemeljenih strahov preteklosti. Zato...
 
Če ste pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenite svoje življenje!
 
Pri tem pa vam lahko v veliki meri pomaga HIPNOZA, saj je hipnotično stanje uma naravno stanje globoke fizične in mentalne sprostitve, ki vam omogoča jasnejši vpogled in razrešitev vaših problemov z vstopom v vaš najgloblji del uma.

 

Vabljeni na delavnico Hipnoza za obilje, odpravo blokad in omejujočih prepričanj


Namen delavnice je odstranitev starih nekoristnih vzorcev, navad, strahov in prepričanj, ki nas zadržujejo na mestu… Usmerjajo tok naših misli, ki blokirajo sprejemanje obilja v naša življenja.

  • Na delavnicah bomo po kratkem uvodnem pogovoru o delovanju našega uma, doživljanju samega sebe in svojega življenja, izvedli skupinsko hipnozo.
  • V stanju maksimalne relaksacije in močne sposobnosti koncentracije bomo stare vzorce in navade zamenjali z novimi, prečistili in odstranili bomo neutemeljene in omejujoče strahove in negativna čustva. Na ta način bomo stopili na novo pot – pot k želenim spremembam. Na pot obilja, ljubezni, zdravja, sreče in materialnega bogastva.
  • Zaslužite si ljubezen, zaupanje, spoštovanje, zdravje in seveda tudi materialno bogastvo. In vsega je v izobilju. Samo vaša odločitev pa je ali ste pripravljeni vse to sprejeti tudi v svoje življenje.


Prijavite se na delavnico Hipnoza za obilje še danes!